Plaats bericht

Captcha afbeelding


Danny: Kozijnen voor de garage

Voor ons de derde fase van kunstof kozijnen, alle drie bij DHZKozijnen!

Nu voor de garage en wederom netjes gedaan. Het meedenken en de flexibiliteit siert de service. Martin en Marcel bedankt!


05/03/19
Peter: Tweede keer, weer tevreden

Na een eerste maal kozijnen te hebben geplaatst, opnieuw een bestelling geplaatst voor twee nieuwe kozijnen.

Kozijnen werden weer met topservice geplaatst. Chris en Martin hartstikke bedankt voor de goede service. We zijn er weer erg blij mee.


17/02/19
Dewa: Vervanging Voordeur Kozijn

Top bedrijf!! Prijs is oke, afspraken worden nageleefd, alles wordt netjes opgeruimd en afgeleverd, timmermannen super aardig. Dit bedrijf een echte aanrader!!!!Eigenaar komt ook nog tussen inspecteren of alles naar wens gaat! Niet verder zoeken zonde van de tijd bestel uw deur of kozijn bij dit bedrijf.


12/02/19
Leo: Renovatie dakkapel

Behulpzame aannemer. Vriendelijke, professionele vakmensen. Goede kwaliteit en een mooi resultaat. Bedankt.


11/02/19
V. Willemse: Alles voordelig en naar wens uitgevoerd

Na een aantal vertegenwoordigers van kozijnen leveranciers over de vloer gehad te hebben, hadden wij bij Martin van “Doe het zelf kozijnen” direct een goed gevoel. Daar kwam nog eens een mooie, scherpe offerte bovenop. Dit heeft ons doen besluiten in ons huis alle ramen en kozijnen en de voordeur te laten vervangen door kunstof kozijnen en goed dubbelglas via “Doe het zelf kozijnen”.

Omdat het ons iets beter uit kwam twee weekjes na de voorziene plaatsingsdatum e.e.a in te plannen, heeft Martin dit keurig voor ons geregeld. Op de betreffende maandagochtend om 8 uur stonden netjes drie man sterk voor de deur om aan de, beoogde drie daagse klus, te beginnen. Fijne, vakkundige en vriendelijke lui. Met drie dagen zat alles er inderdaad zonder tegenslag keurig in.

Bij het schoonmaken bleek er her en der nog wat bijgesteld te moeten worden, een raam wat beschadigt en een kitrandje niet helemaal goed. Na een mail van ons hierover aan Martin, werd dit direct opgepakt en binnen een paar dagen stond de afspraak om alles nog even te laten nalopen en een nieuw raam te plaatsen.

Ook dit is weer helemaal volgens afspraak, keurig op tijd, netjes in orde gemaakt. Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen en ramen en vooral met de fijne en toegankelijke service van “Doe het zelf kozijnen”. Bedankt!!


03/01/19
 
Powered by Phoca Guestbook