Reacties van klanten

"Via een andere tevreden klant ben ik bij DHZkozijnen beland. En zeker geen spijt. Prettig communiceren en zaken doen met Martin, zeer goede kwaliteit kozijnen (ik had eerder twee andere kozijnen elders besteld en zie nu het verschil) in relatie tot de prijs. Netjes geplaatst, vriendelijke en professionele monteurs. Kortom, een zeer tevreden klant."
Marcel Van de Ven
"Heel erg blij met de nieuwe voordeur! DHZkozijnen heeft echt weer vakwerk geleverd. Er wordt netjes gewerkt, het eindresultaat is top en al het afval wordt netjes afgevoerd. In het voorbereidingsgesprek wordt er goed meegedacht. Na de klus wordt de tevredenheid goed gecheckt en evt verbeterpunten gelijk mee genomen. Fijn bedrijf! De volgende klus laten we zeker weer door DHZ kozijnen uitvoeren."
N Huizinga
"Drie jaar terug zijn de schuifpui en het raam op de beneden etage door DHZ vervangen. Dit beviel zo goed dat we nu de kozijnen op de boven-etage hebben laten doen bij DHZ. Weer werd er prima werk geleverd door dezelfde ervaren en vriendelijke monteurs. Niets dan lof voor deze mensen. Ook was de prijs die ik moest betalen zeker concurrerend te noemen. We kunnen dit bedrijf daarom van harte aanbevelen. "
Fred en Yvonne de Zwaan
" Na het vergelijken met verschillende leveranciers, was de keuze voor DHZ Kozijnen snel gemaakt. De duidelijke, snelle en eerlijke communicatie van Martin en zijn team was een doorslaggevende factor. Uitstekende service: Elke afspraak werd stipt nagekomen. Alle vragen werden netjes en eerlijk beantwoord. De prijzen waren helder en transparant, zonder verborgen kosten. Perfect resultaat: De geleverde kozijnen en de voordeur zijn van hoge kwaliteit en zien er prachtig uit. De plaatsing verliep netjes en volgens afspraak. Conclusie: Het vervangen van kozijnen is geen klus die je zomaar aan iemand toevertrouwt. Bij DHZ Kozijnen was ik echter in de beste handen. Het merk waarmee ze werken heeft een uitstekende reputatie en de positieve reviews bleken te kloppen. Ook ik kan DHZ Kozijnen dan ook van harte aanbevelen! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en heb er geen moment spijt van gehad om met DHZ Kozijnen in zee te gaan. Bedankt Martin en team voor de geweldige service! Veel succes in de toekomst. Extra pluspunten: Duidelijke en snelle communicatie Eerlijke prijzen Kwalitatief hoogwaardige kozijnen Nette en stipte plaatsing Uitstekende service Een absolute aanrader! "
Omar J
"Meer dan tevreden! Kleuradvies top. Montage stipt, zorgvuldig en schoon. Nazorg perfect. Gewoon heel goed!!! Dank!"
Simon Wijers
"Wij zijn erg blij met onze kunststof kozijnen. Er was een goede tijdsplanning. De kozijnen zijn zeer zorgvuldig geplaatst en alles is heel mooi afgewerkt. De werklui zijn zeer kundig en werken erg netjes. Het ziet er prachtig uit. De prijs is vergeleken met de bedrijven waar je veel reclame van hoort heel schappelijk."
Corine Garos
"Prima kwaliteit en uitstekende. En perfecte Montage. Een aanrader mooie kozijnen Bedankt voor de goede zorg "
Dick Van Lunteren
"Het hele huis, van zolder tot beneden door doehetzelfkozijnen laten vervangen. Echt super mooi en super geplaatst. Heel vriendelijke werklui, werken erg netjes, ruimen steeds op en het huis ziet er fantastisch uit. Erg tevreden dus, een aanrader"
Ineke van Herwijnen
"Wij zijn m ontzettend blij geweest met de service die geleverd is bij het opmeten, leveren en plaatsen van ons nieuwe kozijn. Het resultaat was verbluffend. Hartelijk dank voor de goede service! "
Gwen
"In 2020 al onze kozijnen laten plaatsen door doehetzelfkozijnen.nl en nu naast de kozijnen ook nog mooie gevelplaten laten plaatsen. Een geheel nu en netter dan bij mijn buren al zeg ik zelf. Door ervaring van de werkmannen zijn de platen netjes in een frame geplaatst zodat er geen waterlekkage kan ontstaan.Weer heel tevreden ."
Isabelle Dijkstra