Plaats bericht

Captcha afbeelding


Henkjan Olthuis: Kozijnen en deur

Nadat wij enkele jaren geleden al de zuidgevel van ons huis van nieuwe kozijnen hadden voorzien, was dit jaar de noordgevel aan de beurt.  Deze maal ook aangevraagd bij DHZKozijnen. Niet alleen was de prijs veel lager dan van de "grote" aanbieders, ook waren wij positief over de vriendelijkheid en het meedenken voordat de aanbieding werd gemaakt. Dus de opdracht gegund aan DHZKozijnen.

De uitvoering werd gedaan door lokale vakmensen en ook hier weer meedenken. De uitvoering was op tijd klaar, en helemaal naar onze tevredenheid. Een onderdeel van de deur was in de verkeerde kleur geleverd, dat werd de zelfde dag nog tijdelijk opgelost en binnen een paar dagen met het juiste paneel.

Samengevat: ik kan DHZKozijnen van harte aanbevelen


01/07/19
Buijsman: Kozijnen

Wij hebben er voor gekozen kozijnen met in enkele daarvan vast glas, en enkele met draaikiep ramen te bestellen via Martin van doe het zelf kozijnen. Waarbij wij het zelf hebben (laten) plaatsen door vakmensen uit de buurt. Ik ben heel tevreden over het hele voortraject van bestelling, en de bereikbaarheid van Martin als ik vragen had bijvoorbeeld. De kozijnen zien er mooi uit, en alles werkt goed. Ook de maatvoering is uitstekend.

Martin, nogmaals bedankt voor je nette en korrekte levering. 


04/06/19
Pascal: Raamkozijnen geplaatst

raamkozijnen op de eerste en tweede etage geplaatst. Kozijnen zien er super strak uit en zijn vakkundig geplaatst. Martin heeft niets teveel gezegd en heeft kwaliteit geleverd. één kozijn heeft wel de verkeerde draai richting maar daar heeft Martin een keurig oplossing voor aangeboden. 

Ik zou Martin direct aanraden als iemand kozijnen wil vervangen.


03/06/19
Fam. van Etten: Kozijnen

Bij ons zijn nieuwe kozijnen geplaatst op de begane grond en de eerste etage. Kan niet anders zeggen dan dat wij heel tevreden zijn. Prijs/kwaliteit verhouding is top. Afspraken worden nageleefd, contact met Martin is altijd goed en snel. Er wordt netjes gewerkt en bovendien waren beide mannen erg vriendelijk! Ik zou DHZ kozijnen zeker bij vrienden en familie aanbevelen. 


08/05/19
Robert: Kozijnen

zeer tevreden over alles, prijs, kwaliteit, afhandeling. Alles was top en ik zou er zo weer voor kiezen.


04/05/19
 
Powered by Phoca Guestbook