Privacyverklaring

Privacyverklaring Doehetzelfkozijnen.nl
16 augustus 2019

Je privacy is voor Doehetzelfkozijnen.nl van groot belang.Wij houden ons dan ook aan de privacywet.
Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.doehetzelfkozijnen.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt of wil weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Doehetzelfkozijnen.

Afhandelen.offerte.bestelling

Wanneer je bij ons een offerte of bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

De gegevens die worden ingevuld bij het offertecalculator worden voor een termijn van 2 jaar bewaard.

Contactformulier 

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. De gegevens worden 90 dagen in de database bewaard en vervolgens automatisch verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Doehetzelfkozijnen deelt je persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Doehetzelfkozijnen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Doehetzelfkozijnen jouw persoonsgegevens aan andere derden, maar alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van webanalyseservice Google Analytics. Het wordt beheerd door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS. Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde 'cookies' (zie verderop in deze verklaring voor meer informatie over cookies). Google Analytics-cookies worden opgeslagen op basis van Art. 6 (1) (f) AVG.

Google gebruikt de informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen als zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben geen toestemming gegeven de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere diensten van Google.
De met Google Analytics verzamelde informatie gebruiken bij om de website te verbeteren.

Anonimisering van ip-adressen

Google Analytics is zo ingesteld dat het laatste deel van een ip-adres niet wordt opgeslagen. Je bezoek aan onze website kan op die manier niet worden herleid tot een persoon of apparaat. Google gebruikt deze informatie om:

  • het gebruik van de website te kunnen evalueren;
  • rapporten over de activiteit op de website samen te stellen;
  • andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik voor deze website.

Het ip-adres dat door de browser wordt verzonden als onderdeel van Google Analytics, wordt niet samengevoegd met andere gegevens die door Google worden bewaard.

Browser plug-in

Je kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen door de juiste instellingen in je browser te selecteren. Dit kan betekenen dat je niet gebruik kunt maken van de volledige functionaliteit van deze website. Je kunt ook voorkomen dat de door cookies gegenereerde gegevens over je bezoek aan de website (inclusief ip-adres) worden doorgegeven aan Google en de verwerking van deze gegevens door Google. Installeer hiervoor de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Bezwaar tegen het verzamelen van gegevens

Door een opt-out-cookie in te stellen kun je voorkomen dat je gegevens door Google worden verzameld bij toekomstige bezoeken aan deze site. Schakel Google Analytics uit met de Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Raadpleeg het privacybeleid van Google voor meer informatie over hoe Google Analytics gebruikersgegevens verwerkt: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl.

YouTube

Onze website maakt gebruik van plug-ins van YouTube, die worden beheerd door Google. De exploitant van de pagina's is YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, VS. Als je een van onze pagina's met een YouTube-plug-in bezoekt, wordt er een verbinding met de YouTube-servers tot stand gebracht. De server slaat informatie over de bezochte pagina op.
Als je bent ingelogd op je YouTube-account, dan kan YouTube je surfgedrag rechtstreeks aan je persoonlijke profiel koppelen. Dit kun je voorkomen door je af te melden bij je YouTube-account.
YouTube wordt gebruikt om onze website aantrekkelijk te maken. Dit vormt een gerechtvaardigd belang op grond van art. 6 (1) (f) AVG. Meer informatie over het gebruik van gebruikersgegevens is te vinden in de verklaring met betrekking tot gegevensbescherming van YouTube op https://www.google.de/intl/nl/policies/privacy.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Cookies zijn niet schadelijk voor je computer en bevatten geen virussen. Ze helpen ons om de website gebruiksvriendelijker, efficiënter en veiliger te maken.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

Doehetzelfkozijnen gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee.

CookieBewaartermijnFunctie
Google Analytics 26 maanden Meten van het bezoekgedrag van de website

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage wijziging en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • het laten corrigeren van fouten 
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:

Doehetzelfkozijnen.nl
Bergse Rechter Rottekade 100
3051AC Rotterdam
Telefoon 010-2266812
E-mail info@doehetzelfkozijnen.nl

reacties van klanten

Wat klanten over ons zeggen

"Via een collega van mij zijn mijn vriendin en ik bij Martin terecht gekomen. Tijdens een prettig introductie gesprek heeft hij ons goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Na enkele weken waren de drie kozijnen klaar om geleverd te worden. Aangezien het keuken kozijn via de tuin van de onderbuurvrouw omhoog getakeld moest worden en zowel mijn vriendin als ik full-time werken was het wat lastiger om een datum voor de plaatsing te regelen. Martin was hier heel flexibel in. Om alles in..."
Wouter
05-10-2016
"Afgelopen vrijdag kozijn en boeidelen vervangen. Alles gaat volgens afspraak en kozijn is geweldig! Echt super mooi en strak afgewerkt. Tot volgend jaar!"
Remy Molenaar
23-06-2015