Jerrie en Annemieke van Leeuwen

DHZ kozijnen levert niet alleen goede kwaliteit materialen, maar stelt echt de klant voorop! Wij hebben op onze bovenverdieping nieuwe kozijnen laten plaatsen. Bij levering bleek echter een verdiept profiel geleverd te zijn ipv vlak. Aangezien we beneden al vlak hadden en we alles hetzelfde wilden houden heeft DHZ kozijnen Kostenloos ook de 2 vlakke kozijnen beneden vervangen voor verdiepte! Grote klasse Martin en natuurlijk Marcel en collega's die alles vakkundig en netjes werkend geplaatst hebben! We weten dat dit een kostenpost voor je is geweest Martin en hopen via deze reactie wat terug te kunnen doen! Dus; beste lezers, twijfel je nog met wie je in zee moet gaan voor je Kunsstof kozijnen? Niet langer twijfelen en contact opnemen met DHZ kozijnen...!

Met vriendelijke groet, Jerrie en Annemieke,

Alphen aan den Rijn

reacties van klanten

Wat klanten over ons zeggen

"Ik heb de voordeur en het voor raamkozijn laten vervangen door Martin en zijn mannen alles ziet er netjes uit vakkundige timmerlieden die alles netjes maken en achter laten Niets te klagen over doehetzelfkozijnen Ziet er strak uit en is goed stevig Er was een deur paneel niet goed geleverd de houtsneed zat verkeerd om maar voordat ze mij het vertelde hadden ze al een nieuwe besteld. Ik raad iedereen dit bedrijf aan krijg je geen spijt van"
dennis
07-10-2019
"Nadat we een paar jaar geleden op de slaap-verdieping voor en achter nieuwe kozijnen met dubbel glas hebben laten plaatsen door doehetzelfkozijnen, waar we zeer tevreden over zijn, nu op de woon-verdieping 2 kozijnen met triple glas laten plaatsen. Wederom uiterst geslaagd! Martin is reëel en vriendelijk, hij denkt goed mee met onze ideeën en wensen. De kozijnen en ramen worden vlot en vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen, erg netjes. Geweldige kwaliteit voor een geweldige prijs. Echt een..."
An de Jong
16-02-2020