Werkwijze offerte aanvraag

Werkwijze offerte aanvraag

Via de website kiest u het gewenste model van de kozijnen deuren en/of hefschuifdeur kiezen. Vervolgens kan de maatvoering en kleur gekozen worden. U ziet direct de prijs van de kozijnen en/of deuren hefschuifdeur.

Voordat u gaat beginnen
Voordat u start met het maken van eendirect online offerte is het handig om op papier de gewenste raam- en of deurkozijn indeling te schetsen en te voorzien van de huidige/ benodigde maatvoering breedte/hoogte .Voor de prijsbepaling maak het niet uit hoe breed een vast draai kiep raam wordt.

Bij het maken van een offerte kom ik niet het kozijnmodel tegen ?
Alle afwijkende maten kunnen wij produceren. u kunt bellen of mailen voor een vrijblijvende prijsopgaaf van uw gewenste kozijn.

Wel montage of geen montage?
Indien u de kozijnen laat monteren door Doehetzelfkozijnen.nl gebeurt dit door onze vakbekwame monteurs. Uw oude kozijnen worden verwijderd en de nieuwe kozijnen worden geplaatst.
Om onze prijs voor u zo laag mogelijk te houden,kunt u de binnenafwerking zelf doen of u kunt het tegen meerprijs door onze vakbekwame monteurs laten uivoeren.

Geheel vrijblijvend en gratis een offerte samenstellen.

Kies uw kozijn
Via 3 simpele stappen direct online de prijs. Daarnaast bestaat de mogelijheid om de offerte te verzenden naar doehetzelfkozijnen.nl met de volgende 3 mogelijkheden.

Offerte geheel vrijblijvend versturen EXCLUSIEF MONTAGE.
Indien er meerdere kozijnen afgenomen worden, kunnen wij een korting geven die behoorlijk kan oplopen.
Binnen 2 werkdagen ontvangt u een nieuwe vrijblijvende offerte.

Offerte geheel vrijblijvend versturen INCLUSIEF MONTAGE.
Wij kunnen de kozijnen ook monteren, hiervoor zal een aparte offerte worden gemaakt.
Binnen 2 werkdagen ontvangt u een nieuwe vrijblijvende offerte.

Nadat u in alle rust de offerte heeft kunnen doornemen, bestaat er de mogelijkheid om ons bij u thuis uit te nodigen voor een product, presentatie en offerte bespreking.

Direct bestellen EXCLUSIEF MONTAGE.
Nadat u de kozijnen heeft besteld krijgt u binnen enkele dagen een bevestiging met daarop een tekening op schaal inclusief de levertijd. Indien de tekening en omschrijving door u akkoord bevonden zijn dan gaan de kozijnen de productie in.