Laagste prijsgarantie

Voorwaarden van onze laagste prijsgarantie:
De laagste prijsgarantie geldt alleen voor levering en vergelijkbare offertes door een Nederlandse Duitse firma (internet)winkel, waarvan de offerte niet ouder is dan7 dagen.

  • De producten dienen nieuw te zijn.
  • Het prijsverschil moet door middel van een offerte kunststof  kozijnen controleerbaar zijn door middel van een offerte levering kunststof kozijnen inclusief bezorgkosten en BTW bedrag schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of controle bij de betreffende aanbieder.
  • Het product moet worden aangeboden in een openbaar toegankelijke (internet)winkel, dus niet via internet.
  • Omdat VEKA SOFTLINE van uiterst hoge kwaliteit is en het huismerk van concurrenten vaak van b-kwaliteit is, zijn de huismerk producten niet te vergelijken met die van onze concurrenten. Op huismerk producten kunnen wij hierdoor geen laagste prijs garantie bieden, wij bieden echter wel 10 jaar garantie ( CE norm ) op onze huismerk van VEKA SOFTLINE producten.
  • De laagste prijs garantie is niet van toepassing wanneer er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de bezorgkosten  mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief  bezorgkosten .
  • De laagste prijs garantie is voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagste prijs garantie. 
  • De producten dienen van dezelfde kwaliteit en uitvoering te zijn (profiel, kleur, houtnerf etc.)

Kwaliteitsverschillen in profielen, zijn groot.Doehetzelfkozijnen.nl biedt u de laagste prijs garantie voor alle aangeboden kozijnen Bij exact vergelijkbare offertes zullen wij onverkort onze prijs aanpassen aan het laagste niveau.