Dennis

Het is almiddels weer een paar weken geleden dat ons kozijn voor de dakkapel geleverd is.

Wij hebben zelf de dakkapel gerenoveerd en alles via een tekening aan Martin gestuurd, waarna hij na een kleine week terugkwam met een productietekening van de fabriek.

Na nog wat heen-en weer gebeld te hebben heeft Martin alles in werking gezet.

Na 5 tot 6 weken kwam het kozijn en hebben we het geplaatst.

Altijd spannend zo'n moment van plaatsen. Klopt de maatvoering wel !!.

Het is dus allemaal goed gekomen en ik mag wel zeggen een heel mooi kozijn voor een consument vriendelijke prijs.

De aflevering door de duitse chauffeur is ook zeer correct te noemen.

Een aanrader voor de volgende keer.

Martin bedankt.

Uiteraard is alles via Martin in gang gezet.

reacties van klanten

Wat klanten over ons zeggen

"Vorige week zijn bij ons de nieuwe kozijnen geplaatst. Wij zijn zeer goed te spreken over Martin en natuurlijk Marcel en collega die bij ons uiteindelijk de plaatsing heeft gedaan. DHZ kozijnen is een bedrijf zonder bla bla in tegenstelling tot vele andere kozijnleveranciers. Er zijn goede afspraken te maken welke vervolgens ook nagekomen worden. De levering van de kozijnen keurig op tijd en de vakkundige monteurs installeren alles netjes en naar volle tevredenheid. En dat alles ook nog voor..."
Rob
24-06-2014
"Afgelopen zaterdag een nieuw kozijn voor de keuken laten plaatsen. De montage door de 2 monteurs ging vlekkeloos, en ook het demonteren van het oude kozijn hebben ze heel netjes en zonder rommel gedaan. De levertijd was maar een aantal weken, erg vlug deze keer. De vorige keer bij het kozijn voor de achterzijde was de levertijd overigens ook maar 5 weken... De kwaliteit is echt zeer goed en de service ook. Aanrader!"
Kevin Koerten
14-04-2014