Rob

Vorige week zijn bij ons de nieuwe kozijnen geplaatst. Wij zijn zeer goed te spreken over Martin en natuurlijk Marcel en collega die bij ons uiteindelijk de plaatsing heeft gedaan. DHZ kozijnen is een bedrijf zonder bla bla in tegenstelling tot vele andere kozijnleveranciers. Er zijn goede afspraken te maken welke vervolgens ook nagekomen worden. De levering van de kozijnen keurig op tijd en de vakkundige monteurs installeren alles netjes en naar volle tevredenheid. En dat alles ook nog voor een zeer nette prijs.

Zeker aan te raden als je op zoek bent naar nieuwe kozijnen tegen een betaalbare prijs.

Rob, Alphen aan de Rijn

reacties van klanten

Wat klanten over ons zeggen

"Wij hebben op de bovenetage 4 raamkozijnen laten plaatsen. na diverse offertes kozen we voor de goedkoopste, die van Martin Dekkers. We wilden 2x met dubbel glas en 2x met 3-dubbel glas. De kozijnen werden aan de deur geleverd. Ook hielp Martin ons aan een bedrijfje dat de kozijnen heeft geplaatst. In één woord: vakwerk."
Engelhard
11-03-2013
"In eind januari zijn mijn ramen vervangen door hr++ dubbelglas. Alles was tot in de puntjes geregeld ik ben blij dat ik dit door doehetzelfkozijnen heb laten doen. Dank je wel voor de goede service. Esther. Vlaardingen"
Esther
26-03-2016